Descriere
Apa natural alcalina 6.2 L PH 8.8 - Perla Moldovei
Apa plata (de masa), naturala (de izvor), alcalina, oligominerala este cea care contine saruri minerale in cantitati mici, are un pH ridicat si poate fi consumata in cantitati nelimitate din aceste motive fiind considerata cea mai buna.
Apa de masa plata Perla Moldovei alcalina este o apa oligominerala care are un continut de reziduu fix de 333 mg / L.
De ce sa bem apa Alcalina?
„Aciditatea este moarte, alcalinitatea este viata.”
Apele care contin mai multe saruri minerale pot fi consumate numai dupa recomandarea medicului pentru ca pot cauza diferite probleme la stomac, la rinichi. Pentru hidratarea zilnica sunt recomandate acele ape la care reziduu fix este sub 500 mg / L
Organismul uman contine 65-70% apa, corpul unei persoane cu greutate de 70 kg contine 45-50 litri de apa. Daca acest om consuma zilnic numai un litru de apa, pentru a schimba o data integral aceasta cantitate are nevoie de 50 de zile. Normal acest om pentru a curata corpul de toxinele si grasimile acide acumulate de-a lungul anilor, ar trebui sa consume minim 2-2,5 L de apa zilnic.
Apa alcalina ajuta la dizolvarea si eliminarea depunerilor acide acumulate in corp.
Apa alcalina nu are valoare nutritionala sau de medicament dar, are capacitatea de a neutraliza si lichefia deseurile acide pentru a putea fi eliminate din organism, refacand neutralitatea acido-bazica al acestuia - deci sanatatea si starea de bine.
Apa, printre altele, are o functie importanta de curatire a corpului atat in exterior cat si interior. Suntem obisnuiti sa ne spalam in fiecare zi cu o cantitate de 50 - 60 L de apa la exterior, dar ar fi la fel de important curatirea partii interioare a organismului cu o cantitate optima de apa calitativ corespunzatoare.
Toate apele in care sunt vietuitoare ( paraie, rauri respectiv apa de mare) sunt alcaline. Intr-un mediu acid nu traiesc vietuitoare. Daca punem pesti intr-un acvariu - cu o apa cu pH-ul de 6 sau sub 6 - acestia vor muri intr-un interval scurt de timp.
Valoarea pH-ului din sange, pe aceasta scara, se afla intr-un interval foarte restrans, slab alcalin (pH 7,3 - 7,4) ca si temperatura corpului uman care, la fel, se afla intr-un interval limitat (36 - 37 0C). Daca valoarea pH-ului sangelui respectiv temperatura corpului, se ridica sau scade peste intervalul optim, omul da semne de boala. Deoarece sangele contine apa intr-un procent de 82%, valoarea pH-ului apei din organism trebuie sa fie mentinuta intr-un interval slab alcalin. Celulele care sunt elementele din care este construit corpul nostru, traiesc in aceasta cantitate de apa si se simt bine intr-un mediu slab alcalin, ca si pestii din acvariu sau din apele noastre. Daca aceasta cantitate de apa care reprezinta 70% din corpul nostru devine acida, celulele noastre datorita instinctului de aparare, vor face tot posibilul sa se protejeze de efectele distructive ale mediului acid si se acopera cu un strat de grasime (lipoproteina).
Mai mult, cand ne spalam, folosim fel si fel de sampoane sau sapunuri alcaline. Nici mainile pline de grasime nu pot fi spalate cu apa rece de la robinet, fara sapun sau detergent, care sunt alcaline si dizolva grasimile. In acelasi fel, pentru curatirea stomacului si a colonului de depuneri cu grasimi toxice, trebuie consumata o cantitate optima de apa alcalina.
De ce este o apa alcalina?
Aciditatea sau alcalinitatea unei substante este masurata prin valoarea Ph (p. „potential” + H „hidrogen”), simbol pentru concentratia ionilor de hidrogen dintr-o solutie data. Scara pH se incadreaza intre valorile de 1 si 14 si caracterizeaza starea acida sau bazica a unei solutii (pH 7 este neutru, valorile mai mici de 7 indica aciditate, cele mai mari de 7 caracterul bazic al solutiei).
Cata apa alcalina este recomandata pentru consumul zilnic?
Pentru reducerea treptata a acumularilor de deseuri acide produse de-a lungul anilor pentru o persoana de 60-70 kg, este indicat a se consuma zilnic 1,5-2 L. Aceasta cantitate poate fi insa modificata de la caz la caz, in functie de dorintele si de nevoile fiecaruia.